«Η ΝΔ και ο κ. Κουμουτσάκος φτάνουν μέχρι τη Βενεζουέλα στην προσπάθειά τους να μην απαντήσουν για τις σχέσεις με το κύκλωμα εκβιαστών» τονίζουν από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στις κατηγορίες του εκπροσώπου της ΝΔ ότι με την υπόθεση του πρέσβη της Βενεζουέλας χάθηκε το «ηθικό πλεονέκτημα» του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ads

«Το Μαξίμου, επιτέλους, μετά από δύο ημέρες εκκωφαντικής σιωπής, επιβεβαίωσε ότι η επιστολή του κ. Τσίπρα προς τον κ. Μαδούρο είναι υπαρκτή. Καταλαβαίνουμε τη δυσκολία του κ. Τσίπρα να δικαιολογήσει τα  αδικαιολόγητα. Το “ηθικό πλεονέκτημα” του ΣΥΡΙΖΑ  πνίγηκε στο βωμό της πολιτικής σκοπιμότητας. Ο κ. Τσίπρας παραμένει βαριά εκτεθειμένος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν: 

«Η ΝΔ και ο κ. Κουμουτσάκος φτάνουν μέχρι τη Βενεζουέλα στην προσπάθειά τους να μην απαντήσουν για τις σχέσεις με το κύκλωμα εκβιαστών. Για να το πετύχουν, προσπαθούν να αμφισβητήσουν το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς, σε μια υπόθεση όπου υπήρξε ενεργή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα και το οποίο αφορά σεξουαλική παρενόχληση εργαζομένων. 

Ads

Για την φιλότιμη αυτή προσπάθεια της μονταζιέρας τους, απαντάμε στον κ. Κουμουτσάκο με τον μόνο τρόπο που αυτός κατανοεί, με τις φράσεις ενός στενού – από ότι φαίνεται – συνεργάτη του:

«… Να σου πω. Είσαι θεός. Οι ανακοινώσεις αυτές αδερφέ … επειδή είμαι από παιδί στη ΝΔ… Ρε τώρα, να σου πω κάτι, κανείς δεν τα έχει βγάλει, πλάκα μου κάνεις τώρα; Τι είμαι κανένας χθεσινός είμαι τώρα εγώ; Στην πιάτσα είμαι. Τους έχεις στείλει για χόρτα… Παίζεις πάνω, δεξιά, κέντρο, αριστερά, τους τρέχεις, πας μπροστά, λογοπαίγνια, σκόνη και θρύψαλα τους έχεις. Στο λέει ο Τάκης που είναι φίλος. Άμα δεν μου άρεσε κάτι, θα στο έλεγα».

Σημειώνεται ότι τα παραπάνω αποτελούν απόσπασμα των διαλόγων του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου, με τους δημοσιογράφους που εμπλέκονται στο κύκλωμα εκβιαστών. Για το θέμα η ΝΔ δεν έχει απαντήσει. 

Διαβάστε επίσης: