Τη σιωπή της ΝΔ για το πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των Συντακτών», όπου παρουσιάζει φωτογραφία με τον Μανώλη Πετσίνη να είναι αγκαλιά με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «ούτε ένα fake σκάνδαλο της προκοπής δεν μπορεί να στήσει».

Ads

Το θέμα Πετσίτη είδε το φως της δημοσιότητας από μερίδα ΜΜΕ, με «Τα Νέα» του Βαγγέλη Μαρινάκη να το κάνουν «σημαία», υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για στενό φίλο του Νίκου Παππά που έλαβε θέση στο Μέγαρο Μαξίμου και απέκτησε επιχειρηματικές σχέσεις δήθεν μέσω ΣΥΡΙΖΑ με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών» σε ρεπορτάζ της αναφέρει ότι ο  Μανώλης Πετσίτης, προσέγγιζε διάφορους επιχειρηματίες «πουλώντας» τους την ανύπαρκτη σχέση του με το Μέγαρο Μαξίμου, σχέση που έχει διαψεύσει τόσο ο ίδιος ο Νίκος Παππάς όσο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Περιμέναμε όλη μέρα, αλλά τελικά δεν είδαμε ούτε ένα σχόλιο από τη Ν.Δ. για τις νέες φωτογραφίες του κ. Πετσίτη, αυτή τη φορά αγκαλιά με τον κ. Μαρινάκη και τους ανθρώπους του περιβάλλοντός του», ανέφερε σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, για να συμπληρώσει πως «τελικά, η ΝΔ ούτε ένα fake σκάνδαλο της προκοπής δεν μπορεί να στήσει. Ό,τι επιχειρεί, άλλωστε, είναι υπό την καθοδήγηση του στενού φίλου, εφοπλιστή και υπόδικου επιχειρηματία. Και όσα λέει ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή, και η πολιτική γραμμή, αλλά και οι σκευωρίες ».

«Αλλά, τελικά, ίσως ουδέν κακό αμιγές καλού. Μιας και δεν έκατσε ο κ. Πετσίτης ως “σκάνδαλο ΣΥΡΙΖΑ”, ίσως θα μπορούσε τελικά να κάτσει ως υποψήφιος της Ν.Δ. στον Πειραιά. Το αφεντικό για αυτόν δε θα έχει αντίρρηση…», ήταν το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ads