Για «ανάγκη της ΝΔ να στρέψει τη δημόσια συζήτηση σε οτιδήποτε άλλο, εκτός από το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει σε όλα ανεξαιρέτως τα κρίσιμα θέματα που διαχειρίζεται», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ads

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Όλη η Ελλάδα αντιλαμβάνεται την ανάγκη της ΝΔ να στρέψει τη δημόσια συζήτηση σε οτιδήποτε άλλο, εκτός από το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει σε όλα ανεξαιρέτως τα κρίσιμα θέματα που διαχειρίζεται.

– Από το μπάχαλο με τις ανύπαρκτες ΜΕΘ, αφού έξι μήνες η κυβέρνηση αρίστων του κ. Μητσοτάκη δεν έκανε απολύτως τίποτα εκτός από το να αυτοθαυμάζεται με αποτέλεσμα το δεύτερο κύμα της πανδημίας βρίσκει το ΕΣΥ ανοχύρωτο και τους πολίτες στην τύχη τους.

Ads

– Από το μπάχαλο με τα σχολεία που άνοιξαν με 27 μαθητές ανά τάξη, χωρίς τεστ και με μάσκες αερόστατα, με αποτέλεσμα να κλείνει το ένα μετά το άλλο από κρούσματα κορονοϊού.

– Από το χάος στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, όπου διαψεύσθηκαν όπως αναμενόταν οι δεσμεύσεις Μητσοτάκη από την 1η Αυγούστου για αύξηση των δρομολογίων, με αποτέλεσμα δεκάδες χιλιάδες πολίτες να στοιβάζονται καθημερινά εν μέσω πανδημίας με κίνδυνο της δημόσιας Υγείας.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ σέβεται τη δυνατότητα σύνθεσης και συμφωνίας κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, περιμένει τον κ. Μητσοτάκη στη Βουλή για να δώσουν μαζί τη μάχη για τη συνεργασία ανάμεσα στη χώρα μας και τη Βόρεια Μακεδονία. Μέχρι τότε, ας ασχοληθούν με το χάος που έχουν δημιουργήσει.