«Τινάζει στον αέρα» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος τα περί «succes story» που φιλοτεχνούσε το κόμμα του, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ads

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος σε σημερινές του δηλώσεις υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «παρέλαβε μια σοβαρή αλλά διαχειρίσιμη κρίση», αλλά «η διαχειρίσιμη αυτή κρίση έγινε κατάσταση παρακμής και πρέπει να βγούμε απ’ αυτή».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής της ΝΔ, «με μια μόνο φράση, ομολόγησε πως η πραγματική κατάσταση της χώρας στις αρχές του 2015 απείχε παρασάγγας από τους ισχυρισμούς της τότε κυβέρνησης», που μιλούσε περί success story. 

«Η παραδοχή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Κουμουτσάκου για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου τινάζει στον αέρα όχι μόνο το «success story» που φιλοτεχνούσε τότε η ΝΔ, αλλά και όλη την παραφιλολογία που διατυμπανίζει η παρούσα ηγεσία του κόμματος», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ads

«Η δήλωση του κ. Κουμουτσάκου επιβεβαιώνει, έστω και καθυστερημένα, πως η κατάσταση που παρέλαβε η παρούσα κυβέρνηση ήταν δραματική: άδεια ταμεία, ύφεση, ανεργία, αποεπένδυση. Είναι μια από τις λίγες φορές που δήλωση στελέχους της ΝΔ – έστω και κατά το ήμισυ – συμφωνεί με την πραγματικότητα και δεν τη διαστρεβλώνει», καταλήγει η ανακοίνωση.

Η απάντηση Κουμουτσάκου 

«Στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να βρίσκονται σε ανυπέρβλητα αδιέξοδα και μεγάλο πανικό για να καταφεύγουν σε γελοίες παρερμηνείες, αντί να απολογούνται για τα όσα ζοφερά επιφυλάσσουν – για ακόμη μια φορά – στον ελληνικό λαό, που τον έχουν οδηγήσει σε απελπισία», δήλωσε ο βουλευτής και τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ.