Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις της Σοφίας Βούλτεψη, η οποία, μιλώντας στον Real Fm, εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση συγκρίνοντας την με τη χούντα. Η βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε μάλιστα πως οι δικτάτορες Παττακός και Παπαδόπουλος ήταν εκλεγμένοι από το λαό.

Ads

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει πως «ο πανικός της Νέας Δημοκρατίας για την επικράτηση της νομιμότητας στον χώρο της τηλεόρασης και η αγωνιώδης προσπάθειά της να στηρίξει το σύστημα της διαπλοκής, που τόσα χρόνια έτρεφε, έχει φτάσει σε πρωτοφανές επίπεδο»

«Σήμερα, η κ. Βούλτεψη, όχι μόνο συνέκρινε την εκλεγμένη, δημοκρατική κυβέρνηση της χώρας με τη Χούντα, αλλά έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι ο Παττακός και ο Παπαδόπουλος ήταν νόμιμα εκλεγμένοι από τον λαό, μέσω του (ψευτο)Δημοψηφίσματος!», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

«Δεν περιμέναμε η κ.Βούλτεψη να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο πολιτικού ξεπεσμού, παραχάραξης της Ιστορίας και ακροδεξιού παραληρήματος. Αναμένουμε από τον αρχηγό της ΝΔ να σπάσει τη σιωπή του σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες, έστω και για να καταδικάσει τις απαράδεκτες δηλώσεις της κ. Βούλτεψη».

Ads