Τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το ζήτημα της Σαμπιχά Σουλεϊμάν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, επικρίνει με ανακοίνωσή του o ΣΥΡΙΖΑ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι «η συμπύκνωση της επίθεσης από το εμετικό παραλήρημα του δελτίου του MEGA, δεν μας προκαλεί έκπληξη».

Ads

«Παρακολουθήσαμε μια καθόλου τυχαία συνάντηση. Τον άνθρωπο που παρέδωσε τον Οτσαλάν στη ΜΙΤ και τους νεοναζί νοσταλγούς της χούντας, να επιτίθενται χυδαία στο ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνεται στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η συμπύκνωση της επίθεσης από το εμετικό παραλήρημα του δελτίου του MEGA, δεν μας προκαλεί έκπληξη. Διαπλοκή, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και νεοναζί σε απόλυτο συντονισμό», προστίθεται. 

Εξάλλου, στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει με ένα ιδιαίτερο «ενδιαφέρον”»για το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ από ΜΜΕ συγκεκριμένης κατεύθυνσης, ενώ τονίζουν ότι προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι δεν χρήζει αντίστοιχης προσοχής το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, ούτε υπάρχει δημοσιογραφικό ενδιαφέρον για τις πρωτοφανείς συγκρούσεις μεταξύ των κεντρικών στελεχών του κυβερνητικού κόμματος.

Ads

Στο μεταξύ, ο γραμματέας της Κ. Ε του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, απαντώντας σε όσα υποστήριξε ο Θόδωρος Πάγκαλος, τόνισε μιλώντας στον ANT1 ότι δεν υπήρξαν πιέσεις από του τουρκικό προξενείο της Θράκης για την απόσυρση της υποψηφιότητας της Σαμπιχά Σουλεϊμάν από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος,