Για εκρηκτικό μείγμα νεοφιλελευθερισμού και ακροδεξιάς κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχόλιό τους για την τοποθέτηση των βουλευτών Άδωνι Γεωργιάδη και Κωστή Χατζηδάκη στη θέση των αντιπροέδρων της Νέας Δημοκρατίας.

Ads

Σε ό, τι αφορά τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η μακρόχρονη διαδρομή του στην πολιτική, από την εποχή του ΛΑ.Ο.Σ. ως την ένταξη του στη Ν.Δ. επί προεδρίας Αντ. Σαμαρά, έχει δώσει άπειρα δείγματα γραφής που μόνο αποδομούν το μετριοπαθές και ευρωπαϊκό προφίλ που προσπαθεί διακαώς να χτίσει η νέα ηγεσία της Ν.Δ.».

Παράλληλα, κρίνει ως εγγύηση για την προσήλωση της Ν.Δ. στις «πιο ακραίες επιταγές της νεοφιλελεύθερης ατζέντας, που έχουν ως προμετωπίδα την αποδόμηση του κράτους πρόνοιας και την εξόντωση των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων, στις οποίες ομνύει με το δικό του ακροδεξιό στυλ και ο έτερος αντιπρόεδρος» την τοποθέτηση του Κωστή Χατζηδάκη.

«Πρόκειται για ένα εκρηκτικό μείγμα νεοφιλελευθερισμού και ακροδεξιάς, που συμβολίζει το «νέο» ξεκίνημα της ΝΔ, φτιαγμένο με τα πιο παλιά και φθαρμένα υλικά» αναφέρεται στο σχόλιο.

Ads