Συννεφιά και πρόσκαιρες τοπικές βροχές στα δυτικά και νότια, σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα και περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα ηπειρωτικά, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα.

Ads

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις, παροδικά πιο πυκνές, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αραιή συννεφιά, παροδικά πιο πυκνή. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Κατά τα άλλα, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 0 έως 17 στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 20 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 5 έως 20 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, από 6 έως 18 στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου, από 11 έως 19 στις Σποράδες και στις Κυκλάδες και από 11 έως 22 βαθμούς στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Ads