Συνεχίζεται η προσπάθεια για συγκέντρωση χρημάτων για τον 11χρονο Χάρη Μ. ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ads

Την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση χρημάτων έχει αναλάβει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, που ευχαριστεί όσους έχουν ανταποκριθεί μέχρι σήμερα στο κάλεσμα και ζητάει να συνεχιστεί η προσπάθεια ώστε να μπορέσει ο μικρός Χάρης να μεταβεί στο εξωτερικό και να υποβληθεί στην θεραπεία που απαιτείται.

«Ο Χάρης προσβλήθηκε από Κυψελιδικό Ραβδομυοσάρκωμα στο συκώτι. Η μόνη θεραπεία που θα μπορούσε να δώσει σοβαρές ελπίδες για να συνεχίσει να ζει απαιτεί τη μετάβασή του στο εξωτερικό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και προσθέτει:

«Για το σκοπό αυτό απαιτείται η άμεση συγκέντρωση χρημάτων και συγκεκριμένα του ποσού των 80.000 € για να υποβληθεί σε πρωτοποριακή θεραπεία-τρίτης γραμμής σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού (The Harley Street clinic, Λονδίνο), αφού το Δημόσιο αρνήθηκε να καταβάλει την απαιτούμενη δαπάνη.

Ads

Μέχρι σήμερα έχει συγκεντρωθεί το 1/3 του ποσού που είναι αναγκαίο για να πληρωθούν τα νοσήλια του 11χρονου, στο εξειδικευμένο Κέντρου του εξωτερικού.

Απευθυνόμενοι στην ευαισθησία σας παραθέτουμε το ΑΜΚΑ του μικρού και τον αριθμό λογαριασμού του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στην Εθνικής Τράπεζας, για τη συμβολή του κάθε συμπολίτη μας. Ο λογαριασμός θα παραμείνει ενεργός μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 6 Μαΐου.

ΑΜΚΑ : 01120401672

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

182/5 4501 606

IBAN: GR68 0110 1820 0000 1825 4501 606

SWIFT / BIC: ETHNGRAA

Όνομα δικαιούχου: ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ