Συνέχεια στη χθεσινή, σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΑΝΕΛ, δόθηκε σήμερα, μετά από τις νέες δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη και την απάντηση της Μανταλένας Παπαδοπούλου.

Ads

Απαντώντας σε δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μ. Παπαδοπούλου, δήλωσε: «Θα ήταν προτιμότερο για την κ. Μπακογιάννη να μην προκαλεί με τις εμπαθείς όσο και ανόητες επιθέσεις της εναντίον του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Καμμένου και να δείξει επιτέλους λίγη σοβαρότητα για τα εθνικά θέματα. Δυστυχώς, τα αντιμετωπίζει με μια επικίνδυνη ανευθυνότητα που αγγίζει τα όρια του γκροτέσκου και της φαρσοκωμωδίας, όταν δεν υπονομεύει τις εθνικές θέσεις για λόγους καθαρά προσωπικών επιδιώξεων και συμφερόντων».

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Κυριακής, η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, επανήλθε χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του υπουργού Άμυνας.
Συγκεκριμένα, η κ. Μπακογιάννη κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι διαπραγματεύεται «εν κρυπτώ» και ανέφερε ότι η στάση που ακολουθείται στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, δίχως, όπως ισχυρίζεται, η κυβέρνηση να ενημερώνει για τις κινήσεις της τα υπόλοιπα κόμματα σε ένα τόσο σοβαρό εθνικό ζήτημα, οφείλεται «στα προβλήματα που είχαν και τα καραγκιοζιλίκια με τον Καμμένο».