Στη σύλληψη δύο ατόμων που λήστεψαν τις μεταμεσονύκτιες ώρες υπερήλικη στο σπίτι της σε περιοχή της Χαλκίδας. Πρόκειται για έναν 24χρονο Έλληνα και μία 19χρονη Αλβανίδα.

Ads

Σύμφωνα με την αστυνομία, την Τρίτη λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο 24χρονος εισέβαλε στην οικία της γυναίκας και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε από το εσωτερικό του σπιτιού διάφορα κοσμήματα.

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή μαζί με την 19χρονη συνεργό του, η οποία όπως προέκυψε τον ανέμενε στην πυλωτή της πολυκατοικίας, εκτελώντας χρέη «τσιλιαδόρου».

Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Ads

Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας συγγενικού προσώπου του 24χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα κοσμήματα από τη διάπραξη της ληστείας, τα οποία αποδόθηκαν στην παθούσα.

Επίσης κατασχέθηκαν ένα μπουφάν και μία φορητή συσκευή φόρτισης μπαταριών, τα οποία στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι είχαν αφαιρεθεί πρώτες πρωινές ώρες της 23-11-2017, από εμπορικό κατάστημα σε περιοχή της Χαλκίδας.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.