Συνελήφθη ο ένας εκ των τριών αγροτών που έσπασαν με μαγκούρες περιπολικό εχθές στο Χαϊδάρι.

Ads

Ο 30χρονος με το χαρακτηριστικό κούρεμα και το μπουφάν παραλλαγής πρωτοστατεί στην καταστροφή του περιπολικού και συμμετέχει στις συμπλοκές με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο νεαρός από την Κορινθία, συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του. Κατηγορείται για διακεκριμένες περιπτώσεις φθορών, διατάραξη κοινής ειρήνης, παράβαση του νόμου περί όπλων και άλλα αδικήματα.

[jwplayer | file=https://www.youtube.com/watch?v=4O8oBWAXEmM]

Ads

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι χρυσαυγίτης, αν και τόσο ο ίδιος όσο και η Χρυσή Αυγή το αρνείται.

Υπενθυμίζεται, ότι μετά τα χθεσινά επεισόδια στο Χαϊδάρι ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Νίκος Τόσκας δήλωσε: «Με αφορμή τα επεισόδια που γίνονται στο Χαϊδάρι, πρέπει να πω ότι είμαστε αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε το δικαίωμα στη διαμαρτυρία, όμως δεν είναι να μασάμε τα λόγια μας τέτοιες ώρες», υποστηρίζοντας ότι «τα χρυσαυγίτικα και ακροδεξιά στοιχεία προσπαθούν να προκαλέσουν σύγχυση, έκαναν καταστροφές, έκαψαν περιπολικά, τραυμάτισαν αστυνομικούς».

«Είμαι σίγουρος ότι οι δημοκράτες αγρότες θα σταθούν αντιμέτωποι και δεν θα επιτρέψουν να συνεχιστούν τα έκτροπα» τόνισε ο υπουργός, ενώ επεσήμανε ότι δεν είναι όλοι ακροδεξιοί, αλλά «πρωτοστατούν κάποια ακροδεξιά στοιχεία που προσπαθούν να παρασύρουν τους αγρότες».