Ενώπιον του Εισαγγελέα οδηγήθηκαν η σύζυγος και ο αδελφός του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου, οι οποίοι, σύμφωνα με την αστυνομία εμπλέκονται σε φορολογικές παραβάσεις σε οίκο ευγηρίας στο Ψυχικό. Οι κατηγορούμενοι μέσω του συνηγόρου τους αρνούνται τις κατηγορίες «τις οποίες δεν γνωρίζουν ακόμη» και δηλώνουν ότι «δεν έχουν κάνει τίποτα».

Ads

Η σύζυγος και ο αδερφός του βουλευτή συνελήφθησαν μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε στον οίκο ευγηρίας «Άγιος Χαράλαμπος» στο Ψυχικό η οικονομική αστυνομία. Στον Εισαγγελέα οδηγούνται επιπλέον η διαχειρίστρια και ο λογιστής οίκου ευγηρίας.

Ο βουλευτής της ΝΔ δήλωσε ότι πρόκειται για φορολογική παράβαση πλημμεληματικού χαρακτήρα και υποστήριξε ότι ο οίκος ευγηρίας ανήκει στον αδελφό του και απλά ότι σύζυγός του είναι πρόεδρος.

«24.000 ευρώ είναι η παράβαση. Αν είναι να την πληρώσουμε, αν έχει κάνει λάθος ο αδερφός μου. Η παράβαση είναι πλημμέλημα. Αυτό το σόου, το δελτίο τύπου και όλα αυτά που επιδιώκουν θα τα βρουν μπροστά τους» είπε χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Γιακουμάτος στο enikos.gr.
 

Ads