Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση της σύλληψης γνωστού Έλληνα ποδοσφαιριστή, για κατοχή αξιοσημείωτης ποσότητας κοκαΐνης. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής, με στελέχη του Λιμενικού Σώματος Λήμνου να περνούν χειροπέδες στον 27χρονο επιθετικό.

Ads

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απ την αρχή. Ο 27χρονος μετέβη στο λιμάνι του νησιού με το αυτοκίνητό του για να παραλάβει ένα δέμα από μεταφορική εταιρία. Οι λιμενικές Αρχές είχαν πληροφορίες και βρέθηκαν στο σημείο για τον σχετικό έλεγχο. Στο δέμα βρέθηκαν μια σακούλα με ρύζι και 52 συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 52,52 γραμμαρίων. Ο 27χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε Καλλιθέα, Πανιώνιο, Τρίκαλα και ΑΕΛ.

Οδηγήθηκε στην Μυτιλήνη στον εισαγγελέα, ενώ του κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο και το κινητό τηλέφωνο.

Η επίσημη ενημέρωση από το Λιμεναρχείο:

«Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη ένας 27χρονος ημεδαπός, μεσημβρινές ώρες χθες, στη Μύρινα ν. Λήμνου, από στελέχη του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής. Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. διενήργησαν έλεγχο σε δέμα το όποιο είχε προσέλθει να παραλάβει ο ανωτέρω ημεδαπός με Ι.Χ. όχημα από μεταφορική εταιρεία στη Μύρινα ν.Λήμνου.

Ads

Εντός του δέματος βρέθηκαν μέσα σε σακούλα με ρύζι, πενήντα δύο (52) συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους πενήντα δύο γραμμαρίων και πενήντα δύο εκατοστών (52,52 gr). Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας, το ανωτέρω Ι.Χ. όχημα και μία συσκευή κινητού τηλεφώνου».