Με τη φράση «το χρέος θα κουρευτεί και η Ελλάδα θα προχωρήσει», ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, μετά το πέρας της συνεδρίασης της Κ.Ο. του κόμματος. 

Ads

Νωρίτερα, ο κ. Καμμένος ανακοίνωσε την τοποθέτηση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη στη θέση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος και είπε ότι είναι πλέον μια διαφορετική ημέρα, καθώς και ότι το έργο των ΑΝΕΛ είναι διαφορετικό, αφού μετέχουν στην κυβέρνηση.

«Όσοι αντέξαμε, πήραμε ξανά την εμπιστοσύνη του λαού», είπε ο Π. Καμμένος προσθέτοντας ότι το κόμμα του «έριξε» την προηγούμενη κυβέρνηση και σήμερα είναι «ρυθμιστής».

Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «πρέπει να λειτουργήσει ξανά η Δημοκρατία μετά από δυόμισι χρόνια» γιατί όπως είπε «ο απερχόμενος πρωθυπουργός δεν απάντησε επί δυόμισι χρόνια σε καμιά ερώτηση πολιτικού αρχηγού και χθες αρνήθηκε να παραδώσει στον νέο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα».

Ads

Στη συνεδρίαση της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων έγινε μία πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, ενώ ο πρόεδρος του κόμματος ενημέρωση την κοινοβουλευτική ομάδα για το περιεχόμενο της συμφωνίας με τον Αλέξη Τσίπρα.