Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη για την εξαφάνιση μιας 56χρονης φαρμακοποιού που χάθηκε το πρωί της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου, από την περιοχή της Σταυρούπολης.

Η Βασιλική Κοσμίδου αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Με την υπόθεσή της ασχολήθηκε η τελευταία εκπομπή του Φως στο Τούνελ από την οποία ενημερώθηκαν όλοι οι οδηγοί ταξί της Θεσσαλονίκης.

Τελικά εντοπίστηκε εκείνος που τη μετέφερε από την οδό Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη στην Αριστοτέλους. Πληροφορίες που έφτασαν στο τηλεφωνικό κέντρο έκαναν λόγο για μια γυναίκα που της έμοιαζε και κινείτο στους άστεγους της ίδιας περιοχής.

Εκτός από την αστυνομία, φίλοι εθελοντές βγήκαν στους δρόμους μες στη νύχτα για να βοηθήσουν με τη συνδρομή κοινωνικών υπηρεσιών της πόλης. 

Δυστυχώς μέχρι στιγμής η Βασιλική Κοσμίδου δεν έχει εντοπιστεί. Η 56χρονη, μετακόμισε πρόσφατα στην Ελλάδα από το Λονδίνο όπου εργαζόταν, μετά από ένα σοκ που υπέστη στην προσωπική της ζωή. Η κόρη της ζει στο Λονδίνο. 

Η αγνοούμενη φαρμακοποιός νοίκιασε ένα διαμέρισμα στην περιοχή της Σταυρούπολης, αλλά προέκυψε μια διαφωνία με τον ιδιοκτήτη και την έβγαλε έξω παρά τα εμφανή προβλήματα υγείας.

Στη συνέχεια την είδαν να κρατάει μια μοβ βαλίτσα, να μπαίνει σε ένα ταξί και να απομακρύνεται προς άγνωστη κατεύθυνση. Στο διαμέρισμα άφησε όλα της τα πράγματα.

Η αγνοούμενη μητέρα είναι εμφανώς αδυνατισμένη, περίπου 45 κιλά. Έχει ύψος 161, και όταν χάθηκε φορούσε μακρύ μαύρο μπουφάν, γκρι παντελόνι, γκρι παπούτσια και κρατούσε μια μπλε τσάντα.

Πηγή: anikolouli.gr