Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ και νταλίκας σημειώθηκε γύρω στις 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής, στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών, στο ύψος γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ads

Στην καμπίνα του Ι.Χ, εγκλωβίστηκε μια οικογένεια 4 ατόμων μεταξύ αυτών και 2 παιδιά. Εκτός από την ΕΜΑΚ που έσπευσε για τον απεγκλωβισμό, τάχιστη υπήρξε και η κινητοποίηση από το ΕΚΑΒ που έσπευσε με ασθενοφόρα.

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν τους τραυματίες, με τα 2 παιδιά, την 40χρονη μητέρα και τον 47χρονο πατέρα να μεταφέρονται στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Στο σημείο έφτασε και η αστυνομία για την καταγραφή του περιστατικού και την ρύθμιση της κυκλοφορίας ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκίνητου που κινούνταν προς Μοίρες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενη νταλίκα που είχε αντίθετη κατεύθυνση, το Ηράκλειο.

Ads

Από τα πρώτα στοιχεία, ο πατέρας έχει κάταγμα στην ωμοπλάτη, το κορίτσι της οικογένειας κάταγμα στον μηρό, ενώ το αγόρι και η μητέρα έχουν υποστεί σοκ και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους.

Πηγή: Νέα Κρήτη