Συγκέντρωση ενημέρωσης των μελών του πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Περιστερίου-Κολωνού στην Πλατεία Δημαρχείου στο Περιστέρι.

Ads

Στην συγκέντρωση τονίστηκαν τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι όσον αφορά το ύψος της σύνταξης, τα αναδρομικά και την μη απόδοση τους, την ελλιπή χρηματοδότηση της δημόσιας περίθαλψης και εν γένει της κυβερνητικής πολιτικής που τους φέρνει σε δύσκολη θέση.

«Η λύση δεν βρίσκεται στα δικαστήρια όπως δηλώνουν κάποιοι εργατολόγοι και δικηγόροι, αλλά στον μαζικό αγώνα» τόνισε στην ομιλία του ο Παναγιώτης Πάλμός, γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελλάδας. «Υπάρχει πολιτική ευθύνη των κυβερνήσεων και όχι προσωπική ευθύνη», συμπλήρωσε.

Οι συνταξιούχοι στηλίτευσαν την άρνηση του Δήμου Περιστερίου να δώσει ρεύμα για να λειτουργήσει η μικροφωνική εγκατάστασή τους, όπως και η γενική άρνηση να δοθεί άδεια επικαλούμενη τα περιοριστικά μέτρα λόγω πανδημίας. Οι συγκεντρωμένοι απάντησαν ότι και μάσκες φόρεσαν καί αποστάσεις κράτησαν, ενώ το πρόβλημα με το ρεύμα λύθηκε εκ των ενόντων.

Ads

image

image