Δημόσια συγγνώμη από το βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παναγιώτη Μελά, ζήτησε την Παρασκευή ο Γιώργος Σούκουρας, το όνομα του οποίου έχει εμπλακεί στη φερόμενη απόπειρα χρηματισμού της βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλας Ξουλίδου.

Ads

Ειδικά για το μήνυμα που αναφερόταν στον Π. Μελά, ο Γ. Σούκουρας είπε: «Ζητώ χίλια συγγνώμη από τον κ. Μελά. Στο μήνυμα έγγραφε: ‘1-0 Ο Μελάς τα πήρε. Θυμάστε τι σας έλεγα;’». Ωστόσο, ο Γ. Σούκουρας είπε ότι εκ παραδρομής έβαλε «τελεία» στη φράση «ο Μελάς τα πήρε» και πως στην ουσία επρόκειτο για ερώτηση.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έχει επισκεφθεί τόσο το γραφείο της κ. Ξουλίδου όσο και των Αδ. Γεωργιάδη και Νότη Μηταράκη, αλλά «μιλήσαμε για τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών».

Παράλληλα, κατήγγειλε ότι το βράδυ της Τετάρτης δύο μπράβοι τον πλησίασαν έξω από τον Άγιο Κωνσταντίνο στην Ομόνοια και τον απείλησαν λέγοντάς του ότι «ή θα καταθέσεις υπέρ της Ξουλίδου ή πρόσεξε».

Ads

«Ας κινδυνεύσω, δεν λέω ψέματα, λέω αλήθεια» είπε, χαρακτηρίζοντας προσωπικές απόψεις τα όσα ανέφερε στα μηνύματά του προς τη Σ. Ξουλίδου μέσω Facebook.