Στο ψυχιατρείο οδηγήθηκε με εισαγγελική απόφαση ο 39χρονος που κατηγορείται ότι κακοποίησε βάναυσα τον μόλις δυο ετών γιο του στα Καμμένα Βούρλα.  

Ads

Μώλωπες και εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος, αλλά και καψίματά από πούρο στα πόδια, εντόπισε η ιατροδικαστική έκθεση για το 2χρονο αγοράκι που πριν λίγα 24ωρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας με υποθερμία.

Ο 39χρονος πατέρας του, που το συνόδευε, οδηγήθηκε μετά την απολογία του με απόφαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών της Λαμίας, Νικήτα Θεολογίτη στο ψυχιατρείο. Ο πατέρας εξετάστηκε από δυο ψυχιάτρους στο νοσοκομείο της Λαμίας που έκριναν ότι χρειάζεται θεραπεία σε ειδικό ίδρυμα. 

Όλα ξεκίνησαν, τα ξημερώματα της Δευτέρας. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο 39χρονος, η σύζυγος του και ο δίχρονος γιος του, επέστρεφαν από τριήμερο και στάθμευσαν σε ξενοδοχείο στα Καμένα Βούρλα. 

Ads

Η γυναίκα κοιμήθηκε και λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο πατέρας πήρε το παιδί, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, για βόλτα. Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα στην παραλία των Καμένων Βούρλων ο πατέρας ζήτησε από περαστικούς να καλέσουν ασθενοφόρο.

Το παιδί ήταν ημίγυμνο, τυλιγμένο με μπουφάν και είχε έντονα ρίγη και υποθερμία. Όταν οι γιατροί του νοσοκομείου της Λαμίας, διαπίστωσαν τα σημάδια στο σώμα του παιδιού εκείνος υποστήριξε ότι οφείλονταν σε αυτοτραυματισμό. Οι γιατροί δεν πείστηκαν και ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές.