Στην Επιτροπή Δεοντολογίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων παραπέμπει ο Πάνος Καμμένος την βουλευτή και κοινοβουλευτική εκπρόσωπο Ραχήλ Μακρή.

Ads

Η Ρ. Μακρή θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά της απέναντι σε συναδέλφους της έτσι όπως εκφράστηκε αυτή μέσω αναρτήσεων σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Όπως είπε ο Π. Καμμένος «για το μέλλον της κ. Μακρή στους ΑΝΕΛ θα αποφασίσουν η Επιτροπή Δεοντολογίας και φυσικά η Κοινοβουλευτική Ομάδα».

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η Ρ. Μακρή δήλωσε ότι επισήμως δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση εάν ισχύει η παραπομπή της ή όχι. «Στην περίπτωση που ισχύει περιμένω θεσμική και επίσημη ενημέρωση για τους λόγους παραπομπής μου, το κατηγορητήριο εναντίον μου και το ποιος ή ποιοι με παρέπεμψαν» αναφέρει.

«Σεβόμενη την κοινοβουλευτική μου ιδιότητα και την συνταγματική επιταγή εκπροσώπησης όλων των Ελλήνων στο κοινοβούλιο, δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να εκφράζω την πολιτική μου θέση και άποψη δημόσια. Δεν έχω κρύψει ποτέ τίποτα από τους πολίτες που με τίμησαν» προσθέτει.

Ads

Αφορμή για τη νέα ένταση στις τάξεις των ΑΝ.ΕΛ. ήταν η επιλογή της Γεωργίας Στεφανάκη στη θέση της υπεύθυνης στον Τομέα του Πολιτισμού, επιλογή που είχε ανακοινώσει η τομεάρχης Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου.