Στην τάξη της στο νηπιαγωγείο της Χαλκίδας θα βρεθεί κανονικά σήμερα Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου η δασκάλα που έβγαλε 4χρονο κορίτσι στο κρύο για να το τιμωρήσει.

Ads

Μετά τον σάλο που ξέσπασε, η υπουργός Παιδείας, Nίκη Κεραμέως, διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για το πρωτοφανές περιστατικό. Όπως ωστόσο διευκρίνισε η Γενική Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Αναστασία Γκίγκα, στο Μega, η εκπαιδευτικός θα πάει κανονικά τη Δευτέρα στο σχολείο. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το πόρισμα από την ένορκη διοικητική εξέταση για την εκπαιδευτικό.

Ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, Γρηγόρης Δάσκος τόνισε πως το περιστατικό με το 4χρονο κοριτσάκι είναι ανεπίτρεπτο. «Αυτό που συνέβη είναι ανεπίτρεπτο, ανήκουστο. Όχι μόνο δεν πρέπει να συμβαίνει στη σημερινή εποχή, αλλά είναι συμβάν το οποίο δεν πρέπει να γίνεται ποτέ», είπε, ενώ υπογράμμισε ότι το παιδί είναι σε καλή κατάσταση και υγιές.

Η νηπιαγωγός φέρεται να έχει δώσει εξηγήσεις στους γονείς, να έχει αναγνωρίσει το σφάλμα της και να έχει υποσχεθεί πως δεν θα επαναλάβει την πράξη της.

Ads