Τις φωτογραφίες του 6χρονου κοριτσιού, που βρέθηκε να ζει σε καταυλισμό τσιγγάνων στον Τύρναβο Λάρισας, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι βιολογικοί του γονείς.

Ads

Σημειώνεται πάντως πως για την εξάχρονη δεν έχει δηλωθεί εξαφάνιση ή αρπαγή του παιδιού και η αστυνομία ερευνά πως βρέθηκε να ζει με το ζευγάρι των τσιγγάνων

Οι αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη τριών ατόμων, στα οποία απαγγέλθηκαν κατηγορίες κατά περίπτωση της αρπαγής ανηλίκου, της υπόθαλψης εγκληματία και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων και της κλοπής.

Η 6χρονη με το όνομα «Νικολέτα» ή «Τάτο» διέμενε στον καταυλισμό του Τυρνάβου μαζί με δύο από τους συλληφθέντες, οι οποίο όπως ομολόγησαν δεν είναι οι βιολογικοί γονείς της.

Ads

«Η φυσική μητέρα του παιδιού είναι Ρομά από τη Βουλγαρία και μας το άφησε οικειοθελώς», υποστήριξαν οι συλληφθέντες και ζήτησαν από τον ανακριτή προθεσμία για να απολογηθούν, προκειμένου η φυσική μητέρα, με την οποία λένε ότι έχουν συνομιλήσει, να προλάβει να έρθει από τη Βουλγαρία και να παρουσιαστεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Η αστυνομία δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες ζητάει όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410-683171 και 2410-683157, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.