Προσφυγή στη δικαιοσύνη ανακοίνωσε η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη, τον οποίο κατηγόρησε για ξυλοδαρμό η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου.

Ads

Μιλώντας στο κανάλι «Ε» η Ελένη Τσαμολιά δήλωσε ότι μετά τη διάσταση που έχει πάρει πλέον το περιστατικό, ο κύριος Παπαγιάννης οφείλει να αποκαταστήσει την αλήθεια.

«Όσα αναφέρονται και αναπαράγονται είναι εντελώς αναληθή. Τον έχουν προσβάλει ανεπανόρθωτα… Πλέον, δεν έχει άλλη επιλογή από το να αποταθεί στην Δικαιοσύνη για να προστατεύσει την προσωπικότητά του και υπάρχει ιατρική γνωμάτευση που αποδεικνύεται ότι και ο ίδιος έχει τραυματιστεί, έχει εκδορές και αμυχές. Επιβεβαιώνεται από το νοσοκομείο… Τα υπόλοιπα στην Δικαιοσύνη…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι και χθες η δικηγόρος του ηθοποιού υποστήριξε ότι δεν χειροδίκησε εναντίον της συναδέλφου του, αλλά ότι εκείνη τον γρατσούνισε και υπήρξαν εκατέρωθεν αντεγκλήσεις.

Ads

Νωρίτερα σήμερα, το θέατρο Χυτήριο εξέδωσε για το περιστατικό ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως έχει ζητήσει να λάβει επίσημη γνώση των εκατέρωθεν μηνυτήριων αναφορών των δυο ηθοποιών και εντός δέκα ημερών θα αποφασίσει αν θα συνεχιστεί ή όχι η παράσταση υπό την παρούσα μορφή και με τον συγκεκριμένο θίασο.