Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ, της οποίας ηγείται ο Νίκος Κοτζιάς.

Ads

Η κίνηση ΠΡΑΤΤΩ κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της για μεθοδεύσεις που «αποσκοπούν στην αποτροπή της επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή».

Παράλληλα,  επιτέθεται και εναντίον του Πάνου Καμμένου με αφορμή τις «βαριές» αιχμές που άφησε πρόσφατα μέσω twitter εναντίον της κίνησης για χρηματισμό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κίνησης Πράττω αναφέρει:

Ads

Το ΠΡΑΤΤΩ προσφεύγει άμεσα στη δικαιοσύνη, ως συνέχεια των δύο προσφυγών που ήδη έχουν γίνει για παράνομες και ακραίες μεθοδεύσεις σε βάρος του.

Μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην αποτροπή της επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της δημοκρατίας.

Και η παρούσα προσφυγή είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν.

Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να εκθέσει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του.

Με την προσφυγή θα καταφανεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης.

Νέο tweet Καμμένου κατά Κοτζιά με υπόνοιες για «προδοσία»

Με νέα ανάρτηση στο twitter με βαρύτατους πάλι υπαινιγμούς εναντίον του Νίκου Κοτζιά επανήλθε ο Πάνος Καμμένος πριν λίγη ώρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός Άμυνας αναφέρει: «ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ: ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως “διαπράττει προδοσία” η “διαπράττει έγκλημα” δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό».