«Πριν από 300 μέρες μία παρέα ξεκίνησε το Ποτάμι, σήμερα είναι η τρίτη δημοκρατική δύναμη» ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος Σταύρος Θεοδωράκης σχολιάζοντας τα αποτελέσματα.
 

«Κατορθώσαμε το ακατόρθωτο. Να είμαστε στη Βουλή με 16 βουλευτές. Το μυστικό είναι οι εθελοντές μας σε όλη την Ελλάδα. Η νίκη είναι δική τους υποστήριξε και σημείωσε: «Στους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που πήγαν στο Ποτάμι τους λέμε εμείς δεν θα σας προδώσουμε. Ήταν μία ψήφος λογικής και θάρρους».
 
«Είμαστε εδώ για τις πράξεις» σημείωσε ο πρόεδρος του Ποταμιού και σχολιάζοντας τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, είπε: «Θα πρέπει κάποια στιγμή να δούμε τις πραγματικές αιτίες που οι Έλληνες επιλέγουν ακόμη και τώρα να ψηφίσουν αντιδραστικά. Εμείς θα είμαστε παρόντες για να λέμε εκεί που θα συμφωνούμε και όχι εκεί που κινδυνεύει η χώρα» δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης.
 
Εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον Αλέξη Τσίπρα και δήλωσε «περιμένω να ανταποκριθεί στις ευθύνες του».
 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ερωτηθείς αν θα συμμετείχε σε κυβέρνηση συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ απάντησε «ας δούμε πρώτα αν θα συμμετάσχουμε σε κυβέρνησης συνεργασίας».
 
Υποστήριξε επίσης ότι «δεν συμμετέχουμε σε κυβέρνηση με αντιευρωπαϊστές» ενώ σημείωσε ότι και «η ψήφος ανοχής είναι ένα από τα μοντέλα που μπορεί να επιλεγούν».
 

Ads