Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την δράση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και την ανάρτηση προσωπικών στιμών στο διαδίκτυο με πρώην συντρόφους του χωρίς την συγκατάθεση τους. Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος υποστήριξε στην κατάθεση του ότι τα αναρτούσε προκειμένου να δει τα σχόλια που θα κάνουν οι άλλοι χρήστες και να πάρει ικανοποίηση μέσα από αυτά.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει εντοπίσει δύο προφίλ που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για να ανεβάζει τα βίντεο.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ζητήσει από δύο σελίδες πορνογραφικού περιεχομένου του εξωτερικού να τους δώσουν πρόσβαση στα ηλεκτρονικά ίχνη των δύο προφίλ που φέρεται ότι χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Έτσι θα διαπιστωθεί εάν, μετά την πρώτη μήνυση του 2019, ο ίδιος συνέχιζε με το δεύτερο προφίλ να ανεβάζει τέτοιου είδους βίντεο.

Η 28χρονη καταγγέλλουσα δήλωσε σχετικά με αυτό ότι «υπήρχαν αρκετά επίμαχα αρχεία πορνογραφικού περιεχομένου, τα οποία αφορούσαν εμένα προσωπικά. Τα συγκεκριμένα links είναι ακόμα και αυτή τη στιγμή, 21/12 του 2021 ενεργά και αφορούν σε δύο διαφορετικά αρχεία βίντεο, με ερωτικό περιεχόμενο, στα οποία συμμετέχω εγώ».

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού εγκλήματος στην έρευνα που έκανε στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου κατάσχεσε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα κινητό. Ωστόσο, από το κινητό έλειπε η κάρτα SIM. 

Ads

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 30χρονη καταγγέλλουσα κατέθεσε στην αστυνομία, ότι το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα κρατούσε αρχείο στον προσωπικό του υπολογιστή με υλικό σεξουαλικού περιεχομένου, ταξινομημένα σε φακέλους, με τα ονοματεπώνυμα διαφόρων γυναικών που συμμετείχαν στα επίμαχα βίντεο.

Μάλιστα, ανέφερε στις αρχές ότι είναι πολύ πιθανό, όλα ή κάποια από αυτά τα βίντεο να βρίσκονταν αναρτημένα σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Η 30χρονη αναφέρει στην κατάθεση της ότι «Με ενημέρωσε μία κυρία ότι, από την προσωπική της αναζήτηση, προέκυψε ότι ο Παναγιωτόπουλος είχε όντως αναρτήσει πληθώρα αρχείων, βίντεο και φωτογραφιών, στα οποία απεικονίζονται διάφορες γυναίκες, σε πορνογραφικές παραστάσεις. Υπήρχαν και αρκετά επίμαχα αρχεία, τα οποία αφορούσαν εμένα προσωπικά. Μου απέστειλε τις διαδικτυακές διευθύνσεις με τα επίμαχα βίντεο, τα οποία αφορούσαν εμένα. Τα συγκεκριμένα links είναι ακόμα και σήμερα ενεργά, στα οποία συμμετέχω εγώ με τον Παναγιωτόπουλο».