Ανοιχτό το ενδεχόμενο να διακοπεί η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» άφησε ο Αντώνης Κανάκης στο κλείσιμο της σημερινής εκπομπής, όπου και ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης διακίνησης στο διαδίκτυο από τον ίδιο βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του

Ads

Η εκπομπή έκλεισε όπως άνοιξε, σε φορτισμένο κλίμα, με τον Αντώνη Κανάκη να μην αποκλείει ακόμη και τον τερματισμό της προβολής της. «Ζητούμε την κατανόησή σας για τον τρόπο που παρουσιάσαμε την εκπομπή, δεν μπορούμε να προσποιηθούμε ότι το διασκεδάζουμε. Είπαμε ό,τι είχαμε να πούμε. Εκφράζουμε τη λύπη μας, πρώτα από όλα για το κορίτσι και την εμπειρία που βίωσε, εκφράζουμε τη λύπη μας για το γεγονός ότι υποχρεωθήκαμε να βγούμε στον αέρα για αυτό κι έχουμε έναν θυμό μέσα μας. Είναι μια απόφαση που δεν έχει παρθεί. Δεν ξέρω τι θα γίνει από αύριο. Ή θα βρούμε τον τρόπο να βγούμε κανονικά ή μια τέτοια εκπομπή δεν έχω λόγο και δεν θέλω να την παρουσιάζω», είπε και πρόσθεσε: 

«Αυτή η εβδομάδα εκπομπών που ξεκίνησε, θα ήταν η τελευταία πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων. Θα ήταν αφιερωμένη στο Χαμόγελο του Παιδιού. Είχαμε συννενοηθεί όπως κάθε χρόνο να την αφιερώσουμε για να υποστηρίξουμε το έργο τους που είναι συγκλονιστικό. Χρειάζεται η βοήθεια των πολιτών, το κράτος δεν το χρηματοδοτεί. Χρειάζεται οικονομική βοήθεια, οι άνθρωποι φροντίζουν τα παιδιά. Φροντίζουν παιδιά δεν χρειάζεται άλλο επιχείρημα. Αν είναι να βγει κάτι από τη σημερινή εκπομπή που να είναι όμορφο, αν έχετε καταλάβει τη θέση που έχουμε βρεθεί, είμαστε φορτισμένοι και συγχυσμένοι. Σας παρακαλώ μέσα από την καρδιά μου να καλέσετε και να στηρίξετε το Χαμόγελο του Παιδιού».