Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ξάνθης συνέλαβαν χθες έναν ύποπτο για την φρικτή δολοφονία της 33χρονης γυναίκας στην Ξάνθη, που βρέθηκε νεκρή στην αυλή της πολυκατοικίας που διέμεναν οι γονείς της χθες τα ξημερώματα. Ο ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τον βιασμό και διαπίστωσε συντριπτικά κατάγματα στο σώμα της γυναίκας.
 

Ads

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ύποπτός πρόκειται για έναν 27χρονο, κάτοικο της περιοχής όπου έγινε το έγκλημα και του οποίου τα δακτυλικά αποτυπώματα βρέθηκαν σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα και σε μία μηχανή έξω από σπίτι του θύματος. Ο ίδιος διατηρούσε μανάβικο στην οδό όπου διέμεναν οι γονείς της άτυχης γυναίκας.
 
Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ από τον 27χρονο ζητήθηκε δείγμα γενετικού υλικού, ώστε να συγκριθεί με αυτό του δράστη, που βρέθηκε στη σορό της άτυχης κοπέλας. Όπως αναφέρει το xanthipress.gr, δεν επιβεβαιώνεται ότι o φερόμενος ως δράστης γνώριζε την 33χρονη, αλλά σημειώνεται ότι στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού μιας φοιτήτριας, αλλά δεν είχε προφυλακιστεί.
 
Η γυναίκα, που έμενε μόνιμα στην Θεσσαλονίκη και είχε πάει στην Ξάνθη για να περάσει τις γιορτές με τους γονείς της, βιάστηκε και χτυπήθηκε βάναυσα. Στην συνέχεια ο θύτης αποσπώντας βενζίνη από παρακείμενο μηχανάκι έκαψε το θύμα. Τα στοιχεία αυτά επιβεβαίωσε και το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο οποίος κάνει λόγο για βιασμό και συντριπτικά κατάγματα στο σώμα και το κεφάλι, που επέφεραν τον θάνατο πριν ο δράστης της βάλει φωτιά προκαλώντας εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού στο σώμα της.
 
Ομάδα αξιωματικών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έχει εγκατασταθεί στην Ξάνθη με σκοπό να διερευνήσει την υπόθεση. Την ίδια στιγμή, συγγενείς και φίλοι του θύματος ζητούν να ταυτοποιηθεί άμεσα ο δράστης και να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.
 
«Ήταν μέσα στην χαρά και το χαμόγελο και ένας αλήτης της έκοψε την ζωή», δηλώνει στο ThrakiToday o αδερφός της 33χρονης γυναίκας συγκλονισμένος από τα όσα έζησε μια νύχτα πριν. «Η αδερφή μου δεν είχε σχέσεις εδώ. Τα λέγαμε όλα μεταξύ μας. Εάν δεν ήταν εκείνη θα ήταν η επόμενη κοπέλα που θα περνούσε», συμπληρώνει.