Ένας 40χρονος άνδρας αποπειράθηκε να βιάσει μια 22χρονη κοπέλα τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Σπάρτη. Σύμφωνα με το Flynews.gr, το περιστατικό διαδραματίστηκε γύρω στις δύο τα ξημερώματα της Παρασκευής, με την κοπέλα να επιστρέφει σπίτι της από το μαγαζί εστίασης όπου δούλευε.

Ads

Κάποια στιγμή σταμάτησε σε ένα ΑΤΜ για να βγάλει χρήματα και μετά συνέχισε την πορεία προς το σπίτι της. Τότε συνειδητοποίησε πως την ακολουθούσε ένας άνδρας. Άμεσα τηλεφώνησε σε μια φίλη της και της ανέφερε τις περίεργες κινήσεις του αγνώστου, όμως λίγη ώρα μετά ο άνδρας, αφού της πήρε το κινητό από τα χέρια, της επιτέθηκε.

Η κοπέλα σοκαρισμένη έβαλε τις φωνές, προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ο δράστης, ακριβώς έξω από την Στρατιωτική Λέσχη στη Σπάρτη, της επιτέθηκε ξανά, την έριξε στο πεζοδρόμιο, προσπάθησε να της βγάλει το παντελόνι και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Ευτυχώς, η φίλη της κοπέλας είχε φτάσει στο σημείο, τον απώθησε και πρόλαβε τα χειρότερα. Εκείνη τη στιγμή, έφτασαν και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σπάρτης, που είχαν ενημερωθεί και συνέλαβαν τον 40χρονο.

Ads

Ο εισαγγελέας Σπάρτης άσκησε ποινική δίωξη για κακούργημα στον 40χρονο, με τον δράστη να ζητά και να λαμβάνει προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.