«Ο μοναδικός αρχιτέκτονας του χάους σ’ αυτή τη χώρα είναι ο κ. Τσίπρας και ο μοναδικός σπασμός που υπάρχει, είναι αυτός που ο ίδιος υπόσχεται: Ο σπασμός πριν από το τέλος της ευρωπαϊκής Ελλάδας», δήλωσε η Σοφία Βούλτεψη με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ηράκλειο.

Ads

Νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας είχε πει στην ομιλία του στο Ηράκλειο: «Η επίσπευση της διαδικασίας για την εκλογή προέδρου δεν είναι παρά ένας σπασμός πριν το τέλος. Όπως σπασμός πριν το τέλος είναι και η ξέφρενη κινδυνολογία με ευθύνη του ίδιου του πρωθυπουργού. Που όχι μόνο θυμήθηκε πάλι το Grexit, ξεχνώντας ότι μόλις προχτές πανηγύριζε γιατί η Ελλάδα ξέφυγε οριστικά από τον κίνδυνο να βρεθεί εκτός ευρωζώνης. Αλλά και έφτασε στην κινδυνολογική του έξαρση να απειλεί τους Έλληνες με το χάος».

«Ο κος Σαμαράς είναι ο πρωθυπουργός του χάους. Γιατί η μόνη προσωπική του ελπίδα είναι το χάος», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από το Ηράκλειο.

Με τα σπρεντ στο ζενίθ, το Χρηματιστήριο στο ναδίρ και τους διεθνείς οίκους να μιλούν για «αρνητικό πιστωτικό γεγονός», ο κ. Τσίπρας αλαζονικά επιμένει να διακηρύσσει πως είναι «σκληρό καρύδι», ανέφερε η κ. Βούλτεψη. Πρόσθεσε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες του είναι οι μόνοι που με τις απίστευτες δηλώσεις τους καλούν τις αγορές να επιτεθούν στη χώρα.

Ads

«Διαπιστώνουμε τέλος, ότι ο κ. Τσίπρας αλλάζει… μουσικό όργανο, ανάλογα με το ακροατήριό του. Στην Κρήτη άφησε τα νταούλια και… έπιασε τη λύρα. “Εμείς θα παίζουμε τη λύρα και οι αγορές θα χορεύουν” είπε. Η αλήθεια είναι πως με νταούλια ή με λύρα, μοναδική επιδίωξη του κ. Τσίπρα είναι να οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία», συμπλήρωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος.