«Θέλω να πω στον κύριο Θεοδωράκη, όταν απευθύνεται στο κοινοβούλιο και μιλάει στο κοινοβούλιο πρέπει να καταλάβει ότι δεν μιλάει στον καθρέφτη του και στον εαυτό του. Τίποτα άλλο» είπε ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Πάνος Σκουρλέτης, σε παρέμβαση που έκανε αμέσως μετά την ομιλία του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη. 

Ads

Νωρίτερα ο Σταύρος Θεοδωράκης είχε πει: «θα συνιστούσα στον κ.Τσίπρα να μαζέψει λίγο ορισμένα στελέχη του, όπως ο Π. Σκουρλέτης. Έκαναν καριέρα λοιδορώντας το Ποτάμι ως προϊόν της διαπλοκής και τώρα που τα εξώφυλλα αλλά και οι αποφάσεις ορισμένων υπουργών σας μαρτυρούν ποιοι έχουν επιλεκτικές σχέσεις με την διαπλοκή, τώρα άλλαξαν τροπάριο και μιλούν για ακροδεξιό Ποτάμι. Χθες υπήρξε μια ανακοίνωση του γραφείου σας που είναι μνημείο ανευθυνότητας και γκεμπελισμού. Πάρτε το αλλιώς γιατί θα βρείτε».

Στον Σταύρο Θεοδωράκη απάντησε και ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος. Ο επικεφαλής του Ποταμιού είχε πει ότι «ο νόμος σας έχει ήδη τους πρώτους νεκρούς κ. Παρασκευόπουλε! Δυο!». 

«Ο Στ. Θεοδωράκης πριν πει «οι υπουργοί να προσέχουν τα λόγια τους» είπε ότι ο νόμος Παρασκευόπουλου βαρύνεται ήδη με δύο φόνους. Η κακολογία αυτή επαναλαμβανόμενη έχει χαρακτηριστικά προπαγάνδας», σχολίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης επαναλαμβάνοντας ότι οι αποφυλακίσεις έγιναν με προηγούμενο νόμο.

Ads