Αποφασισμένος να μην αποδεχτεί κανένα άλλο υπουργείο εκτός από αυτό του οποίου τώρα προΐσταται, φέρεται να δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ads

Ο Πάνος Σκουρλέτης σε συνομιλία του με δημοσιογράφους στο περιθώριο της συνεδρίασης της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, είπε σύμφωνα με πληροφορίες, ότι αν χωριστεί το υπουργείο του σε Ενέργειας και Περιβάλλοντος ο ίδιος δεν θα ήθελε να παραμείνει στη θέση του. 

Σε αυτή την περίπτωση προτιμά να συνεχίσει ως απλός βουλευτής, όπως τόνισε. Επίσης σημείωσε ότι δεν θα δεχτεί να μετακινηθεί σε άλλο υπουργείο και πρόσθεσε ότι «τα υπουργεία δεν είναι πουκάμισα να τα αλλάζεις».

Ο Πάνος Σκουρλέτης φέρεται ενοχλημένος γιατί το όνομά του δεν συμπεριελήφθη στην πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για το Πολιτικό Συμβούλιο, το οποίο μαζί με το Εκτελεστικό Συμβούλιο, τον πρόεδρο και τον γραμματέα του κόμματος θα απαρτίζουν την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος. 

Ads

Ο Πάνος Σκουρλέτης προτάθηκε από άλλα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής αλλά δεν δέχτηκε ο ίδιος να είναι υποψήφιος αφού δεν τον είχε προτείνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.