Ανατροπή στην υπόθεση της καταγγελίας 25χρονης ότι βιάστηκε στο Πεδίο του Αρεως, προκύπτει από την κατάθεση της ίδιας, αφού παραδέχθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη και το σκηνοθέτησε διότι ήθελε να αποφύγει το γάμο της.

Ads

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, οι αστυνομικοί παρατήρησαν ότι η κατάθεση της κοπέλας είχε ασυνέχειες και ασυνέπειες. Για παράδειγμα, ισχυρίστηκε ότι το περιστατικό συνέβη αφού είχε σχολάσει από την κλινική του Ταμείου Υγείας των υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας και επέστρεφε στο σπίτι της. ‘Ομως διαπιστώθηκε ότι έφυγε από την κλινική χωρίς να πάρει μαζί την τσάντα της και το κινητό της.

Επιπλέον, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έδινε σωστές απαντήσεις. Οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι ο ισχυρισμός της ότι ο αλλοδαπός που αποπειράθηκε να τη βιάσει είχε τσιλιαδόρο δεν ευσταθούσε, καθώς κάτι τέτοιο δεν συνηθίζεται σε περιπτώσεις βιασμού. Σε αυτό το πλαίσιο, έκαναν έλεγχο στις κάμερες της περιοχής και δεν είδαν καμία μηχανή να φεύγει από το σημείο εκείνη την ώρα.

Έχοντας αντιληφθεί τις αντιφάσεις της, σε πρώτη φάση την άφησαν να επιστρέψει στο σπίτι της. Όμως, στη δεύτερη κατάθεση, μετά τις πιεστικές ερωτήσεις των αστυνομικών η 25χρονη «έσπασε» και πήρε πίσω την πρώτη της κατάθεση, παραδεχόμενη ότι σκηνοθέτησε το σκηνικό.

Ads

Όπως είπε στους αστυνομικούς, αυτοτραυματίστηκε με μικρό σουγιά. Οι πράξεις της έγιναν για να αποφύγει το γάμο της.