Απόλυτη σιωπή φέρονται να «εισέπραξαν», την Δευτέρα, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας Βόλου από τον 39χρονο υποπυραγό που συνελήφθη στη Σκιάθο μετά από καταγγελία της συντρόφου του ότι είχε φωτογραφίες της κόρης της στο κινητό του, στο οποίο βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ads

Η 32χρονη που τον κατήγγειλε στην αστυνομία, φέρεται να δήλωσε πως ο συλληφθείς χειραγωγούσε τα παιδιά της και ότι η 12χρονη κόρη της είναι ερωτευμένη μαζί του.

Σύμφωνα με το gegonota.news, η 32χρονη η οποία γνώριζε τον δράστη λίγους μήνες μόνο εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο δράστη και ενώ ο ίδιος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της και ειδικότερα δύο φωτογραφίες όπου το παιδί κοιμάται με καλοκαιρινές πιζάμες.

Η 32χρονη φωτογράφισε από  το δικό της κινητό τις  φωτογραφίες της 10χρονης που βρίσκονταν στο κινητό του συντρόφου της και ζήτησε εξηγήσεις. Πριν όμως συμβεί αυτό διέγραψε τις φωτογραφίες του παιδιού από το κινητό του. Η ίδια  ανέφερε και στην αστυνομία πως η 10χρονη πριν λίγες ημέρες της είχε πει πως ότι ο υποπυραγός, την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι και κοιμήθηκαν μαζί.

Ads

Στο κινητό τηλέφωνο του 39χρονου βρέθηκε υλικό από γυναίκες, οι φωτογραφίες των οποίων ήταν δημοσιευμένες στο διαδίκτυο καθώς και γυναίκες που είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνευρεθεί μαζί τους, από τις οποίες είχε ζητήσει και είχε λάβει φωτογραφίες σε προκλητικές στάσεις. Επίσης, στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίσθηκαν φωτογραφίες με ανήλικες, μεταξύ των οποίων και ενός κοριτσιού 8ετών.

Ο δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη.