Ιδιαίτερη ενόχληση φαίνεται πως έχουν αρχίσει να προκαλούν στο εσωτερικό της ΝΔ τα ακροδεξιά παραληρήματα του Κώστα Μπογδάνου, με το τελευταίο μάλιστα –τη δημοσιοποίηση στοιχείων διαδηλωτή του ΠΑΜΕ– να δημιουργεί ρωγμές και στις σχέσεις του κυβερνώντος κόμματος με το ΑΚΕΛ.

Ads

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του «Έθνους της Κυριακής» ο πρώην δημοσιογράφος τελεί πλέον «υπό επιτήρηση» από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, με ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και διαγραφής του, αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Επιπλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες της , έμπειρα γαλάζια κοινοβουλευτικά στελέχη εκτιμούν  ότι ο Κώστας Μπογδάνος ίσως και να επιδιώκει τη διαγραφή του από τη Ν∆, µε σκοπό να ηγηθεί ενός ακροδεξιού κόµµατος, διαβλέποντας το κενό στον συγκεκριµένο πολιτικό χώρο.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πάντως πως ο Κώστας Μπογδάνος είχε αρχικά «κοπεί» από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, μετά την ανάρτησή του για τανκς στην ΕΡΤ, για μπει τελικά την τελευταία στιγμή κι από το «παράθυρο», με αρκετούς να κάνουν λόγο για ισχυρές πιέσεις εκ μέρους του Άδωνι Γεωργιάδη.