Ο 14χρονος που σκότωσε τον φίλο και συμμαθητή του Τάσο, άφησε ένα σημείωμα στο σπίτι του. Το σημείωμα έγραφε το όνομα του και το όνομα του θύματος με τη σημείωση «φίλοι – αδέλφια».

Ads

Το παραπάνω αποκάλυψε ο θείος του θύματος Χάρης Ζαμπάκης, μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα Mega». Ο ίδιος απέκλεισε το ενδεχόμενο ο δράστης να είχε υποστεί bullying και εκτίμησε ότι πρόκειται για ψυχικά διαταραγμένο παιδί, υποστηρίζοντας ότι στο παρελθόν είχε επιτεθεί και σε ζώα.

Όπως είπε κατά την απολογία του ο 14χρονος που σκότωσε τον φίλο του στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης, εδώ και δύο χρόνια δεχόταν από το θύμα και άλλους φίλους του ένα ιδιότυπο bullying με προσβλητικές και μειωτικές εκφράσεις για τον ίδιο, αλλά και για την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Για δύο χρόνια δεχόμουν προσβολές. Παρότι ήμασταν φίλοι, ο Τάσος με πείραζε και με κορόιδευε. Δεχόμουν φραστικές επιθέσεις για την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς μου. Μου έλεγε συνεχώς ότι ο πατέρας σου δεν είναι ικανός ούτε ένα καλό τρακτέρ να πάρει και δεν μπορούμε να αγοράσουμε γιατί είμαστε φτωχοί».

Ads

«Έγινε ένα μεγάλο κακό, υπάρχει οργή, προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμος», σημείωσε ο θείος του άτυχου αγοριού.

[jwplayer | file=https://www.youtube.com/watch?v=B6lif7mEusY]