Η Σίφνος είναι ένα πανέμορφο νησί με καταγάλανες παραλίες και γραφικά σοκάκια. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Πέραν όλων αυτών που ο κάθε τουρίστας μπορεί να βρει σε κάθε κυκλαδίτικο νησί, ο επισκέπτης της Σίφνου και λάτρης της πεζοπορίας μπορεί να βρει εκεί συναρπαστικά μονοπάτια για να εξερευνήσει. Βοηθός του σε αυτό μια ηλεκτρονική εφαρμογή, το Sifnos Trails, που μπορεί να αποτελέσει τον ψηφιακό ξεναγό του, στην άλλη πλευρά του νησιού.

Ads

Η εφαρμογή Sifnos Trails είναι ένας ψηφιακός οδηγός στο πεζοπορικό δίκτυο Sifnos Trails. Η εφαρμογή περιλαμβάνει 19 πεζοπορικές διαδρομές που απλώνονται σε ολόκληρη τη Σίφνο, και παρέχει off-line τους αναλυτικούς χάρτες Toponavigator, καθώς και περιγραφές, σημεία ενδιαφέροντος και φωτογραφίες, ενώ στο πεδίο κάνει ενεργητική καθοδήγηση στον περιπατητή.

[jwplayer | file=https://www.youtube.com/watch?v=exfUjsU9QZA]

Tα κείμενα, οι φωτογραφίες, οι διαδρομές και η χαρτογραφία είναι πρωτότυπο υλικό που έχει συλλεχθεί και συντεθεί από την Κοιν.Σ.Επ. Paths of Greece, στο πλαίσιο του προγράμματος Ανάπτυξης του Πεζοπορικού Τουρισμού στη Σίφνο, που υλοποιήθηκε από τον Δήμο Σίφνου.

Δείτε τον χάρτη με τα μονοπάτια της Σίφνου:

Δείτε φωτογραφίες:

image

Ads

image

image

image

image

image

image

image

image

image