Κάθε άνθρωπος έχει μια ιστορία να πει. Και όλες οι ιστορίες μας, έχουν επηρεαστεί κάπως από τον πόλεμο, άμεσα ή έμμεσα. Τι συμβαίνει όμως όταν οι ιστορίες ανθρώπων από διαφορετικές πλευρές ενός πολέμου, συναντιούνται σε ένα μέρος και διαλέγονται; Πόσο ουσιαστικός μπορεί να είναι αυτός ο διάλογος; Τι νέες ιστορίες μπορούν να προκύψουν από αυτή τη συνάντηση;

Ads

Στο ιδιαίτερο «Shooting Ourselves», σε σκηνοθεσία Christine Cynn, παίρνουμε πολλές απαντήσεις που έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, από την οπτική 13 ανθρώπων που άλλοτε υπήρξαν σε αντίθετα στρατόπεδα, αλλά τώρα καλούνται να επικοινωνήσουν.

Το «Shooting Ourselves» είναι το βραβευμένο ντοκιμαντέρ που προτείνει το souldefinition για τα μέλη του Tvxs.gr.

Είναι διαθέσιμo ΕΔΩ για τους συνδρομητές του 24ores.gr για… 48 ώρες και στη συνέχεια μπορείτε να το δείτε μέσω της πλατφόρμας του souldefinition.

Στα πλαίσια της παράστασης «Situation Rooms», της θεατρικής ομάδας Rimini Protokoll, οι πρωταγωνιστές μας ανταλλάσουν απόψεις βάση εμπειριών που στιγμάτισαν τη ζωή τους. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, αναπαράγουν μνήμες και αναζητούν μια κοινή γλώσσα για μια καλύτερη επικοινωνία.

Ads

image

«Πολέμησα στη ζούγκλα με το όπλο μου. Εμείς δεν είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε με Nintendo. Το όπλο μας ήταν το Nintendo μας». 

image

image