Συζητήσεις έχουν προκαλέσει οι σεξιστικές δηλώσεις του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστας στη διάρκεια ανταλλαγής ευχών με εργαζόμενους της Περιφέρειας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Ads

Ο Α. Τζιτζικώστας κάνοντας «ατυχέστατο» χιούμορ σε διάρκεια ανταλλαγής ευχών συζητώντας για ένα «χαρούμενο» ρόλο σε ταινίες για γυναίκες εργαζόμενες της περιφέρειας μίλησε για ταινίες πορνό.

Πιο αναλυτικά, δεχόμενος ως δώρο από τους εργαζόμενους μανικετόκουμπα-κλακέτα ενόψει της δημιουργίας κινηματογραφικού στούντιο στη Θέρμη, ο Περιφερειάρχης σχολίασε το χιούμορ εκπροσώπου που ανέφερε ότι οι εργαζόμενες θα ήθελαν να εμφανιστούν σε κάποια ταινία με «χαρούμενο ρόλο».

Αρχικά ο Α. Τζιτζικώστας άφησε υπονοούμενο σχετικά με το είδος των ταινιών που θα ήθελαν να πρωταγωνιστήσουν οι γυναίκες και στη συνέχεια αποφάσισε να το κάνει πιο σαφές, λέγοντας ότι άκουσε πως «από τις πρώτες ταινίες που θα γυριστούν θα είναι του Σειρηνάκη». Οι χοντράδες του Α. Τζιτζικώστα ολοκληρώθηκαν με τα αμήχανα γέλια των παρευρισκομένων, λες και είναι υποχρεωμένοι όλοι να γελούν όταν γελάει ο Περιφερειάρχης… 

Ads

Το περιστατικό δεν έμεινε ασχολίαστο ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα, το αρχικό βίντεο έχει κατεβεί από το Youtube, όμως, προηγουμένως, είχε αναπαραχθεί από το τοπικό site alterthess.gr.

Ως συνήθως μετά τις αντιδράσεις και η «συγγνώμη»…