«’Αλλο νόημα» είχαν τα περί παραίτησής του από βουλευτής υποστηρίζει τώρα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σημειώνοντας, ταυτόχρονα, ότι αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράψει το νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου, τότε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Ads

«Άλλο είναι το μήνυμα των λέξεων μου… Αυτά είναι ανοησίες. Τη Δευτέρα απλώς έχουμε ομιλία στη Θεσσαλονίκη και βεβαίως θα ακολουθήσει σύσκεψη γιατί εκεί είναι η δύναμη της Ένωσης Κεντρώων. Αν υπογράψει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας όλα είναι ανοιχτά. Είναι ασέβεια του κ. Παυλόπουλου προς τον ελληνικό λαό» είπε και στη διαπίστωση ότι αυτό το σενάριο της παραίτησης διακινείται, εκείνος απάντησε: «Τους ενδιαφέρει να πεθάνει ο Λεβέντης και κάτι ποντίκια άρχισαν να φωνάζουν. Το ενδεχόμενο είναι ανοιχτό αν ο κ. Παυλόπουλος υπογράψει έναν νόμο που πέρασε στη ζούλα. Παίζει την ιστορική του πορεία. Θα αποδείξει ότι είναι του ΣΥΡΙΖΑ το τέκνο».

«Αν υπογράψει πρέπει να αντιδράσουμε γιατί δεν μπορεί αυτήν τη στιγμή ένας σύλλογος να έχει λόγο και όχι η Εκκλησία της Ελλάδας. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Δεν μπορώ να κάθομαι σε μια Βουλή που είναι όλοι άθεοι και να μιλούν με τόση ασέβεια λες και είναι μίασμα η Εκκλησία. Ούτε θρησκόληπτος είμαι ούτε κληρικός» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1.