Όλα τα ενδεχόμενα, με πιο πιθανό αυτό των σατανιστικών τελετών, ερευνά η αστυνομία αναφορικά με τον θάνατο του ζεύγους των τουριστών που βρέθηκαν νεκροί στο δωμάτιο που είχαν νοικιάσει στα Βλαχάτα της Κεφαλονιάς.

Μέσα στο δωμάτιο βρέθηκαν «πεντάλφα», μενταγιόν και μπλούζες με σατανιστικά σύμβολα, καθώς και περί τα 50 κεριά, που σε συνδυασμό με τη χθεσινή πανσέληνο ενισχύουν το παραπάνω σενάριο. Υπενθυμίζεται ότι, ήδη από χθες, η ιατροδικαστής απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν οι αρχές στη διάθεση τους, η γυναίκα έκοψε τις φλέβες της με φαλτσέτα και πέθανε από αιμορραγία. Ο σύντροφος της τής άλλαξε τα ρούχα και τη μετέφερε στον καναπέ, όπου τη σκέπασε με μία κουβέρτα. Στη συνέχεια, κάρφωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά του. 

Οι σοροί του άνδρα και της γυναίκας μεταφέρθηκαν στην Πάτρα προκειμένου να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις και νεκροτομή.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Πατρών Αγγλική Τζιόλα ο θάνατος των δύο Γερμανών φέρεται να οφείλεται σε ταυτόχρονη αυτοχειρία.

Από τις αστυνομικές έρευνες προκύπτει ότι το ζευγάρι, ηλικίας 30 - 35 ετών, νοίκιασε, μέσω airbnb, το συγκεκριμένο διαμέρισμα που βρισκόταν σε κεντρικό σημείο του χωριού, από τις 26 Δεκεμβρίου, ενώ νωρίτερα είχαν χρησιμοποιήσει ένα άλλο κατάλυμα για τη διαμονή τους στην Κεφαλονιά.


Φωτογραφία που είχε αναρτήσει η γυναίκα στο facebook

Ο θάνατος τους έγινε αντιληπτός, από την ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, που ανοίγοντας την πόρτα βρήκε στον καναπέ του σαλονιού, νεκρή τη Γερμανίδα τουρίστρια με βαθιά τραύματα στα χέρια, και το σύντροφό της, στο μπάνιο του σπιτιού, με επίσης βαθιά τραύματα στα χέρια και σε άλλα σημεία του σώματός του.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία φέρεται το ζευγάρι να νοίκιασε το ΙΧ αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε από τη Γερμανία, χωρίς όμως ποτέ να το επιστρέψει πίσω, ενώ αντίθετα φέρεται να έχουν αλλαχθεί παράνομα και οι πινακίδες του οχήματος. Στον αστυνομικό έλεγχο που έγινε, δεν βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες ούτε άλλα παραισθησιογόνα φάρμακα.

Φωτογραφία: kefaloniapress.gr