Απάντηση για το επεισόδιο που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο θέατρο Τζένη Καρέζη έδωσε η Σάσα Σταμάτη.

Ads

Υπενθυμίζετα πως κατά τη διάρκεια της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου, σύμφωνα με τις καταγγελίες, τα βίντεο και τις μαρτυρίες, μετά από μία ατάκα του κωμικού για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μια ομάδα ατόμων, με επικεφαλής την τηλεπαρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη, εισέβαλαν στη θεατρική σκηνή για να διακόψουν την παράσταση. 

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος παρέμεινε ψύχραιμος και σε συνδυασμό με την αντίδραση του κοινού κατάφεραν να τους απομακρύνουν από τον χώρο, ενώ η Σάσα Σταμάτη τον κατηγορούσε για όσα είχε πει για τον Μαρινάκη, λέγοντάς του πως «δεν μιλάει για τον φίλο του τον Μελισσανίδη». 

Διαβάστε επίσης:

Μετά το σάλο που ξέσπασε, η Σάσα Σταμάτη, με ανάρτησή της στο instagram, απέδωσε τα όσα συνέβησαν στην «τρέλα που έχει ως άνθρωπος», διέψευσε πως ήταν οργανωμένη η επίθεση, και ισχυρίστηκε πως αυτό που την εξόργισε ήταν τα σχόλια για τους Αρβανίτες και Μανδραίους, καθώς η ίδια είναι «βέρα Αρβανίτισσα» και ζει στη Μάνδρα. Στην απάντησή της δεν γίνεται καμία αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη – αν και από τα ντοκουμέντα και τις μαρτυρίες προκύπτει πως κατά την επίθεσή της μιλούσε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη – ενώ υποστηρίζει πως αυτοί που την συνόδευαν δεν ήταν «μπράβοι» αλλά «φίλοι» της. 

Ads

Ολόκληρη η απάντηση της Σάσα Σταμάτη όπως τη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

image

image