Νέα επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρώην πρωθυπουργός, το όνομα του οποίου εμπλέκεται στην υπόθεση Novartis. «Οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν. Θα καθίσω στο σκαμνί τους σκευωρούς. Θα το πάω μέχρι τέλους», δήλωσε σε συνέντευξή του στο Crash. «Κατατρομοκρατηθήκαμε τώρα», ήταν το σκωπτικό σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Ads

«Η ιστορία θα είναι σκληρή με τους σκευωρούς και τους συκοφάντες! Θα τους πάω μέχρι τέλους και θα λογοδοτήσουν! Σας το υπόσχομαι» τόνισε στη συνέντευξή του και πρόσθεσε: «Αυτά θα τα αντιμετωπίσω με τον μόνο τρόπο που υπάρχει: Θα τους καθίσω στο σκαμνί και θα τους αναγκάσω να αποκαλύψουν ποιος και γιατί τα σκαρφίστηκε».

«Εγώ δεν απαντάω τίποτε στους συκοφάντες. Εκείνοι θα πρέπει να απαντήσουν για τις συκοφαντίες τους. Στα δικαστήρια! Να είστε σίγουροι, θα φτάσει κάποτε η υπόθεση αυτή στα δικαστήρια. Και τότε θα βρεθούν εκείνοι στην ανάγκη να απαντήσουν σε πολύ δύσκολες ερωτήσεις…».

Ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Κώστα Καραμανλή. «Τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον στήριξα και τον στηρίζω. Θα βοηθήσω την παράταξη μου με όλες μου τις δυνάμεις , να κερδίσει τις εκλογές και να απαλλαγεί ο τόπος από τον ΣΥΡΙΖΑ!. Θα δώσω και εγώ τη μάχη , όχι απλώς για να κερδίσουμε αλλά και για να πάρουμε την αυτοδυναμία. Όπως επίσης μιλάμε και με τον Κώστα Καραμανλή. Και όταν δοθεί η ευκαιρία ανταλλάσσουμε και απόψεις. Η στάση που κρατάει είναι προσωπική του υπόθεση. Δε θα την κρίνω εγώ».

Ads

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρη Τζανακόπουλου, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ρωτήθηκε για τις δηλώσεις και τις απειλές Σαμαρά. Η απάντησή του ήταν σύντομη και μονολεκτική: «Κατατρομοκρατήθηκα τώρα»…