Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη πως η κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου, συζύγου του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη προσελήφθη σε έργο «που εξαρτάται από τις υπουργικές του αποφάσεις» στο Ελληνικό.

Ads

Η αποκάλυψη του γεγονότος από την εφημερίδα Documento φαίνεται πως προκάλεσε αμηχανία και στο Μαξίμου. Είναι ενδεικτικο πως ύστερα από 48 ώρες και παρά το θόρυβο που προκλήθηκε, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «δεν είχε απαντήσεις», «αδειάζοντας» έμμεσα τον Α. Γεωργιάδη όταν ρωτήθηκε σχετικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Κύριε εκπρόσωπε όπως αποκάλυψε το Documento της Κυριακής η κόρη της συζύγου του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη προσελήφθη στο Ελληνικό από τη lamda development. Κατά την άποψή σας είναι ηθικό να προσλαμβάνεται συγγενικό πρόσωπο ενός υπουργού σε επένδυση που εξαρτάται από τις δικές του υπουργικές αποφάσεις;», ρωτήθηκε ο Γιάννης Οικονόμου. 

Για να απαντήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: «Δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης οπότε δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο». Από την πλευρά του, ο ίδιος ο Α. Γεωργιάδης τηρεί ακόμη σιγή ιχθύος επί του θέματος.