Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά τη σύλληψή του και μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ο πατέρας που κατηγορείται ότι βίασε την ηλικίας μόλις 7 ετών κόρη του.

Ads

Την περασμένη εβδομάδα η μητέρα πήγε το παιδί στον γιατρό εξαιτίας των αιμορραγιών που παρουσίαζε η 7χρονη. Ο γιατρός συνέστησε στη μητέρα να μεταφερθεί άμεσα το παιδί  στο νοσοκομείο Παίδων και να ενημερώσει την Αστυνομία καθώς το παιδί της είχε πέσει θύμα άγριου βιασμού. Το κοριτσάκι διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Στη συνέχεια, ο διευθυντής της παιδοχειρουργικής μονάδας του νοσοκομείου διαπίστωσε ότι δράστης του βιασμού ήταν ο πατέρας της 7χρονης και έκανε καταγγελία στην αστυνομία, οι άνδρες της οποίας μετά από έρευνα συνέλαβαν τον 36χρονο Αλβανό. Η Ασφάλεια εξετάζει μεταξύ άλλων αν είχαν επαναληφθεί τέτοιες ενέργειες και στο παρελθόν σε βάρος του άτυχου παιδιού.

Ο πατέρας του ανήλικου κοριτσιού προφυλακίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ η 7χρονη που έχει υποστεί βαρύ τραυματισμό στα γεννητικά της όργανα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων.  Ο κατηγορούμενος κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως.

Ads