Απάντηση στο τηλεοπτικό διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη δίνει με ανάρτησή του στο Facebook, στέλεχος του Ρουβίκωνα.

Ads

«Ο Μητσοτάκης έβγαλε.. τηλεοπτικό διάγγελμα για μας.Το ακροδεξιό-νεοφιλελεύθερο υβρίδιο της ΝΔ στα καλύτερα του. Εμείς δεν βγάζουμε διαγγέλματα. Ότι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη θα του το πούμε από κοντά και σύντομα.» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Ο ίδιος, πάλι σε ανάρτησή του είχε σχολιάσει και την ανακοίνωση των δικαστών του ΣτΕ: «Οι άνθρωποι που νομιμοποιούν με τις αποφάσεις τους τις μειώσεις μισθών και συντάξεων εκατομμυρίων ανθρώπων στέλνοντας τους στην ανέχεια, ενώ παράλληλα οι ίδιοι ζουν με μισθούς χιλιάδων ευρώ κάνοντας αυξήσεις στους.. εαυτούς τους, ζητούν την σύλληψη μας…

»Νομίζετε ότι οι συλλήψεις οι διώξεις και ενδεχομένως και οι φυλακίσεις θα μας σταματήσουν; Αυταπατάστε κύριοι. Ότι υπηρετεί την πραγματική δικαιοσύνη δεν καταστέλλεται παρά μόνο θεριεύει.».

Ads

Σχολιάζοντας την εισβολή του Ρουβίκωνα στο ΣτΕ, ο αρχηγός της ΝΔ είχε πει ότι κάθε μορφή βίας είναι απαράδεκτη απ’ όπου κι αν προέρχεται και εν τέλει υπονομεύει τη Δημοκρατία μας. «Πόσο μάλλον η πρωτοφανής απόπειρα τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης που συνέβη χθες με την έφοδο στο ΣτΕ. Ούτε η χώρα, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε βέβαια οι πολίτες επιτρέπεται να γίνονται έρμαιο του κάθε Ρουβίκωνα ή άλλων ομάδων, τις οποίες η κυβέρνηση, βέβαια, πολύ καλά γνωρίζει (…)».