Κλειστοί θα παραμείνουν όλοι οι δήμοι της Αττικής την Παρασκευή και οι εργαζόμενοι σε αυτούς θα συνεχίσουν τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, αντιδρώντας στο οριζόντιο μέτρο της διαθεσιμότητας. 

Ads

Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τη λήξη ωραρίου, όλες οι υπηρεσίες των δήμων, με εξαίρεση τους παιδικούς σταθμούς, όπως ανακοίνωσε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής.

Η ΠΕΔΑ μαζί με την ΠΟΕ-ΟΤΑ θα πραγματοποιήσουν στις 11:00 συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Στη 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής θα συγκληθεί Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ – ΟΤΑ προκειμένου να αποφασισθεί περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Ads

«Εμείς θα προτείνουμε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων» είπε ο κ.Μπαλασόπουλος μιλώντας την Πέμπτη στον Βήμα 99,5. «Θέλουμε την κοινωνία δίπλα μας. Η κυβέρνηση έχει τρελαθεί που δεν μας βρίζει η κοινωνία» πρόσθεσε, τονίζοντας: «Δεν θα περάσει καμία απόλυση στους δήμους».

Εν όψει του συνεδρίου της ΚΕΔΕ στις 3 Δεκεμβρίου, η ΠΕΔΑ αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει στην Ένωση την υλοποίηση κινητοποιήσεων που θα περιλαμβάνουν κλιμακούμενο κλείσιμο δήμων και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μαζί με τους εργαζόμενους.