Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται πειθαρχική έρευνα εναντίον καθηγήτριας σε Γυμνάσιο στη Ρόδο μετά από καταγγελίες ότι επέβαλε ανορθόδοξες τιμωρίες και βασάνιζε τους μαθητές της. 

Ads

Η έρευνα διενεργείται αρμοδίως από επιτελή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κατόπιν αναφορών γονέων που καταγγέλλουν την εκπαιδευτικό για αναξιοπρεπή και απρεπή συμπεριφορά έναντι των παιδιών τους, μαθητών της τρίτης τάξης του Γυμνασίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η καθηγήτρια καταγγέλθηκε ότι χρησιμοποίησε διάφορες ανορθόδοξες… μεθόδους «τιμωρίας» των μαθητών της και συγκεκριμένα φέρεται να έβγαλε τα φρύδια δύο παιδιών με τσιμπιδάκι και σε μια άλλη περίσταση να έδεσε τα χέρια άλλων πίσω από τις καρέκλες στην τάξη.

Πέραν όμως των ανωτέρω υπέπεσε στην αντίληψη της διεύθυνσης του σχολείου το γεγονός πως η ίδια, έκανε άσεμνο σχόλιο κάτω από φωτογραφία μαθητή της στο Facebook.

Ads

Συγκεκριμένα ο μαθητής φέρεται να ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία στην οποία φορά μόνο το εσώρουχο του προκειμένου να επιδείξει τους κοιλιακούς του στους φίλους του.

Η καθηγήτρια φέρεται, σύμφωνα με την καταγγελία, κάτω από την συγκεκριμένη φωτογραφία να του έγραψε «ωραίο βρακί» γεγονός που όχι μόνο ξένισε αλλά και προκάλεσε ανησυχία σε γονείς.

Η διεύθυνση του σχολείου, όταν πληροφορήθηκε την συμπεριφορά της καθηγήτριας προέβη σε σχετική έρευνα, ενώ απευθύνθηκε με την σειρά της στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γιάννης Παπαδομαρκάκης έχει επιληφθεί προσωπικά της υποθέσεως.

Πηγή: dimokratiki.gr