Σε ρήξη φαίνεται πως οδηγούνται οι σχέσεις της Εύας Καϊλή με την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, καθώς η ευρωβουλευτής φέρεται να μη συμφωνεί με την απόφαση της Φώφης Γεννηματά για ριζική ανανέωση στα ψηφοδέλτια του σχήματος ενόψει των ευρωεκλογών του Μαΐου. Με αυτά τα δεδομένα, δε θα είναι υποψήφια ούτε η ίδια ούτε ο έτερος ευρωβουλευτής του σχήματος ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ads

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η κυρία Καϊλή απορρίπτει την πρόταση της Φώφης Γεννηματά, δηλώνοντας πως επιθυμεί να τεθεί ξανά στην κρίση των ψηφοφόρων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ενόψει των επερχόμενων ευρωεκλογών φέρεται να βολιδοσκοπούνται από την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ οι προθέσεις τόσο του Νίκου Παπανδρέου όσο και του  πρώην ευρωβουλευτή και καθηγητή συνταγματικού Δικαίου, Κώστα Μποτόπουλου, ενώ ακούγεται έντονα και το όνομα του Γιώργου Καμίνη, ο οποίος δήλωσε πως δε θα ξαναθέσει υποψηφιότητα για τον δήμο Αθηναίων.

Τυχόν όμως άρνηση εκ μέρους των εν ενεργεία ευρωβουλευτών να μη θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα είναι δεδομένο πως θα περιπλέξει τα πράγματα με απρόβλεπτες παρενέργειες.

Ads